4 poetes, un actor i un cantautor converteixen en èxit la segona Diada d’Estellés

Posted: 4 Setembre 2011 in Uncategorized

Malgrat la previsió meteorològica, aquest dissabte 3 de setembre prop d’un centenar de persones es van acostar a aquest poble de l’horta per retre homenatge al poeta de la comarca, Vicent Andrés Estelles, gràcies al dinar organitzat per les Festes Majors Autogestionades d’Alboraia (FESMAL).
El dinar, caldera d’arròs amb fesols i naps i amanides de l’horta, va transcórrer en un ambient festiu i musical fins a les 4 de la vesprada, moment en què els poetes, coordinats pel poeta local Andreu Galán, començaren el recital de poesia. Aquest, però, hagué de realitzar-se en el garatge de la família Galán, ja que també la pluja volgué estar present en l’acte i no va aconseguir agualir l’esplèndida jornada.

Els poetes Andreu Galán, Ivan Brull, Encarna Sant-Celoni, Manel Marí i l’actor Domingo Chinchilla, acompanyats a la guitarra pel cantautor Àlvar Carpi, a més de l’actuació del cantautor, amenitzaren la vesprada i animaren molts dels assistents a participar-hi, per tal de conéixer més a fons l’obra del poeta.

FESMAL es felicita per l’èxit de la Diada, i vol mostrar el seu agraïment a tothom, per l’assistència i la participació, encara que especialment a tots els poetes participants i a la família Galán, per l’aixopluc facilitat: ells han fet possible la diada un any més.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s