Alboraia ret homenatge a Enric Valor: música i rondalles per recordar l’escriptor

Posted: 23 Octubre 2011 in Uncategorized

 

 El passat divendres 21 d’octubre la coordinadora de Festes Majors Autogestionades d’Alboraia (FESMAL) va organitzar un homenatge a l’escriptor i gramàtic Enric Valor i Vives en el centenari del seu naixement, qui, a més a més, és fill adoptiu del poble. Amb una programació especialment pensada per als menuts, l’objectiu va ser acostar el personatge valencià als ciutadans d’Alboraia.

Tot va començar la vesprada del dijous quan, al voltant de dues taules, es va reunir tot aquell que passava per la plaça, per pintar banderoles de colors i decorar la plaça per rebre l’acte del dia següent.

A les sis de la vesprada del divendres, així ho marcava el rellotge de l’església, la plaça del Poble estava ocupada per prop d’un centenar de persones entre fills, pares i avis; tots ells expectants. L’actuació de Rodamons Teatre va omplir la vesprada de música, balls i rondalles que van fer les delícies de la canalla i de la resta d’assistents. En acabant, per tal de recuperar les forces de dansar, cantar i escoltar, la FESMAL va convidar a orxata tots els presents.

                           

Des de la coordinadora de Festes Majors Autogestionades d’Alboraia s’entén que són necessaris actes que promoguen la utilització dels espais públics, que permeten la interacció entre les persones, que recuperen la tradició oral valenciana i que reivindiquen les figures més rellevants de la nostra cultura. En aquest sentit, es valora l’acte de manera positiva per la resposta de la gent i perquè, tot plegat, va resultar una vesprada d’allò més agradable!  

          

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s