COMUNICAT DE FESMAL SOBRE LES FESTES MAJORS 2012

Posted: 30 Juny 2012 in Uncategorized
Etiquetes: , , ,

Juliol de 2012

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

 Com a protesta per la nul·la sensibilitat i falta de suport al nostre projecte per part de l’Ajuntament d’Alboraia, les Festes Majors Autogestionades d’Alboraia (FESMAL) ha suspés totes les activitats previstes per a aquests festes.

 Després de presentar un escrit amb una sèries de propostes de millora i de tindre una reunió amb la Regidoria de Cultura i quedar, tristos i sorpresos per l’actitud d’aquest ajuntament presumptament progressista, trenquem així amb la nostra dinàmica de posar en pràctica unes festes diferents, amb una programació diferent però realitzada en el recinte firal, una tradició de més de 10 anys que van iniciar els Dimonis de l’Avern, i va continuar FESMAL. Una programació que si s’ha de jutjar per l’acceptació mostrada pel poble feia moltíssima falta. Una programació que no li anava a costar ni un euro al nostre ajuntament, simplement demanàvem una mica de col·laboració, és a dir, un espai en el recinte firal on poder realitzar una àmplia programació cultural (tallers, xarrades, concerts,etc) sense molestar a la resta d’associacions i el reconeixement a un projecte revitalitzador d’unes festes molt desmillorades, que tenen poc a oferir.

No som partidaris del model de festes majors que proposa any darrere any l’ajuntament, per això sempre hem fet una programació alternativa al model oficial, però aquest any, a causa de la nostra ubicació ens és impossible poder dur-la a terme. I per això, la nostra presència en el recinte firal té com a únic objectiu recaptar els fons necessaris per a celebrar unes festes autogestionades com han de ser; unes festes que celebrarem en el lloc i data que us comunicarem oportunament quan les tinguem organitzades.

Així mateix, ens desvinculem rotundament de l’acte anunciat a la programació oficial com organitzat pel nostre col·lectiu, fet que no ha comptat en cap moment amb el nostre suport.

Us demanem comprensió i col·laboració.

Bones festes a tots i totes!

Comentaris
  1. vicent ha dit:

    Cal anar dient alguna cosa.

  2. Maulets o Botiflers ha dit:

    Ja tenim una programació controlada i regulada pels partits polítics autoanomenats d’esquerra i sense donar opció a l’alternativa. Sembla que els fa por la participació lliure i oberta. Senyors polítics de l'”esquerra” local, per a quan la participació assembleària dels ciutadans en tots els afers que els afecten?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s