Munlogs

Diumenge 11 de juliol, a les 23.00 h, a l’escenari FESMAL

Munlogs és un grup de rock d’Alboraia, que es dóna a conèixer gràcies a una versió de la cançó “Al vent” i a un mini-CD (Morir lluitant).

Farts de patir discriminacions lingüístiques per la seua decisió de cantar en català, van decidir muntar un bon sidral per deixar en evidència els què no són tolerants amb la llibertat lingüística. Per desemmascarar-los van inventar-se els Beanies, un alter ego anglès dels Munlogs que va guanyar un famós concurs musical a València fent una versió d’un dels seus temes propis en català alhora que els ‘veritables’ Munlogs no van ser ni preseleccionats. L’escàndol esclata i la censura  de l’IVAJ cap als grups que s’expressen en la llengua del país esdevé una evidència.

El darrer treball dels Munlogs és Llum, un disc de powerpop produït per Discmedi amb el que pretenen recuperar el seus gran moments passats i, de ben segur, que ho aconseguiran. Les noves composicions, en especial “L’espai al teu voltant”, a més de ser les millors que ha fet mai aquest grup, arriben prou reforçades per una sonoritat impecable, neta i elegant, en què les picades d’ullet als clàssics, sobretot els Beatles, no són forçades, ni sobreres, ni anacròniques. La producció d’aquest nou disc ha anat a càrrec d’Efrén López, principal compositor de L’Ham de Foc, el qual també ha col·laborat com a músic en un dels temes, “No sé on vaig”.

Discos:

Morir Lluitant (1998). DiscMedi

Dintre i fora (1999). DiscMedi

Llum (2002). DiscMedi

http://www.myspace.com/munlogs


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s